Geslaagde wedstrijd Rooise ruiters

Tijdens het hemelvaartweekend organiseerde de Rooise ruiters en pony ruiters hun jaarlijks terugkerende springwedstrijd. Ook dit jaar was het een groot succes waar tevens de Rooise ruiters en amazones zich in de prijzen wisten te rijden.

De wedstrijd begon op donderdag met de klasse M. Bram van Gaal en Larry reden twee snelle foutloze rondes en behaalde de tweede prijs. Dianne Merks en Eva bleven eveneens foutloos en werden negende.  Dianne Merks kwam op vrijdag aan de start in de klasse B met Haike en werd hier derde. Op zaterdagochtend was er wederom een B rubriek. Anne van Liempd reed hier twee keurige rondes met Carribean Z en werd tweede. Renate Verstappen en Digaro werden in deze rubriek vierde. Sanny van de Velden en Esta reden foutloos naar een derde plek in de klasse L. Pleun van der Vleuten en haar paard Gerdina werden in deze rubriek achtste. Bram van Gaal en Larry wisten op zaterdag wederom in de prijzen te vallen. In de klasse M werd een vijfde prijs behaald.

Op zondag was het de beurt aan de ponyruiters. De dag begon succesvol voorde Rooise amazone Liv van den Berk. Samen met haar pony Debbie reed zij haar eerste springwedstrijd. Twee foutloze rondes en een hoge stijlbeoordeling bracht deze mooie combinatie de eerste prijs in de klasse AB-B. Liv en Debbie wisten een weekend eerder ook al de dressuurwedstrijd te winnen in Lieshout. Datzelfde weekend vertrokken Tessy van der Velden en haar pony's Pepper en Tiësto naar de selectiewedstrijd in Maarheeze.  In de klasse AB-B werd Tessy met Pepper derde en met Tiësto vierde.

 Geslaagde wedstrijd Rooise ruiters