Winst voor Sanne van Run en Sulaatik's Prestige

Afgelopen weekend vond in Leende de eerste selectiewedstrijd voor de dressuurruiters en amazones plaats. De Rooise amazones waren goed vertegenwoordigd en wisten mooie prestaties neer te zetten. Sanne van Run en haar pony Sulaatik’s Prestige begonnen het nieuwe seizoen zeer succesvol in Leende. Met 195 punten wisten Sanne en Prestige de eerste prijs te winnen in de klasse D-L2.

Liv van den Berk en haar pony Debbie reden een keurige proef in de klasse ABC-B en behaalden een vierde prijs. Liv en Debbie waren tevens de beste combinatie in de klasse A-B. Zij werden opgevolgd door Tessy van der Velden Jonkers en haar pony Pepper. Tessy kwam in Leende ook aan de start met haar nieuwe troef Tiesto. Deze combinatie had meteen succes en behaalden een derde prijs in de klasse B-B.Michelle Bakx en haar paard Golden Tulip reden afgelopen weekend hun eerste buitenwedstrijd in Leende. Dit was tevens de eerste selectie van het nieuwe seizoen voor de paarden. In de klasse L2 werd een mooie 4 prijs behaald met 198 punten.

Annelieke Stoop en haar Shaemira Lazize vertrokken eind maart naar de dressuurwedstrijd in Lieshout. Waar deze combinatie aan de start komt worden prijzen behaald. Ook in Lieshout was het raak. Annelieke en Shaemira Lazize behaalden twee eerste prijzen in de klasse L1. Pleun van der Vleuten reed dat zelfde weekend de springring binnen in De Mortel. Pleun stuurde haar schimmel foutloos het B-parcours door en behaalde een derde prijs.