Rooise ponyruiters slepen prijzen binnen

Rooise ponyruiters slepen prijzen binnen

De ponyruiters uit Sint Oedenrode wisten de afgelopen weekenden van zich te laten horen. Myrthe van Happen en haar pony Startlight reden vorig weekend hun allereerste weekend. Deze combinatie belooft wat voor de toekomst want zij wisten in 1 weekend maar liefst 3 eerste prijzen te winnen. In Liesthout werd hun eerste wedstrijd gewonnen. Hierna had de combinatie de smaak te pakken. Zij vertrokken daags erna naar Heesch waar zij wederom twee grote bekers wisten te winnen. Het eindresultaat na een weekend was 3 eerste prijzen en maar liefst 6 winstpunten.

Sanne van Run vertrok afgelopen weekend met haar pony Prestige naar Reusel. In de klasse L1 wist deze combinatie tweemaal in de prijzen te vallen. Sanne en Prestige behaalden een mooie 3e en 5e prijs. Ook Evi de Beer kwam aan de start in Reusel. Zij reden een nette proef in de klasse L2 en werden daarmee tweede. Ook Jasmijn van den Brand en haar nieuwe D-pony Nevil hadden hun wedstrijd debuut. Hun wedstrijddebuut vond plaats in het Schijndelse Woud in Schijndel. Zij wisten samen 188 en 197 punten te behalen en werden tweede van de B klasse. Hun debuut werd beloond met een mooie grote beker.

Ook voor de paarden werden er dit weekend wedstrijden georganiseerd. Michelle Bakx en Golden Tulip kwamen aan de start in Heeswijk-Dinther. Ze moesten als eerste de ring in en werden uiteindelijk ook knap eerste. Anne van Liempd vertrok naar Cromvoirt. Samen met haar paard Falanda werden twee mooie foutloze rondes gereden. Anne en Falanda werden eerste in de klasse b.