Dubbele winst voor Laura Petersen en Divident

Afgelopen weekend vertrok Laura Petersen met haar paard Divident naar Den Dungen. Daar kwamen zij uit in de klasse ZZ-licht. Van de Jury kreeg Laura de complimenten dat ze beide proeven super gereden heeft. Beide proeven werden dan ook dik gewonnen met 66.57%  en een super score van 72.29%. Dit was maar liefst goed voor 5 winstpunten op 1 dag!

Ook Mariola Voorn kwam in Den Dungen aan de start samen met het paard Oh la la. In de klasse L1 waren zij het beste en gingen met het oranje lint naar huis. De springruiters vertrokken naar Asten voor een springwedstrijd. In de klasse L kwamen Isabel Geers en Alexander aan de start. Een weekend eerder behaalde deze combinatie nog een zesde prijs in de Peelbergen en dit weekend ging het nog beter wat resulteerde een vijfde plek. Ook Bo van Gorkum wist beide fases foutloos te blijven met Zolga. Zij werden zevende.

In de klasse M kwamen Dianne Merks en Marion Merks aan de start. Marion Merks reed twee foutloze en snelle rondes met Dolf wat hun een negende prijs opleverde. Dianne Merks en Eva wisten ook foutloos te blijven en waren net een fractie sneller. Dit leverde een achtste prijs op. Julia Geers en haar paard Darwin reden in Asten hun debuut in de klasse Z. Dit had meteen succes want na twee foutloze rondes werd een tiende prijs behaald.