Anne van Liemd en Falanda winnen wisselbekerbokaal

Tweede kerstdag organiseerde de Rooise Ruiters een selectiewedstrijd springen in manege De Pijnhorst. De eerste ruiters waren op deze tweede kerstdag vroeg aanwezig voor de klasse B. In  deze rubriek werd tevens gestreden om de Wim van de Ven wisselbekerbokaal. Uiteindelijk was het de Rooise amazone Anne van Liempd die hem met haar paard Falanda wist te winnen.

In de klasse L wist Belle van Breugel twee snelle foutloze rondes te rijden. Met Capistrano werd een tweede plek behaald. Isabel geers en Alexander werden na twee foutloze rondes vierde. Een weekend later wist deze combinatie eveneens twee foutloze rondes te rijden in Geldrop en werd daar vijfde. Ook Marloes Merks en Dora Bella zijn in vorm. In Sint Oedenrode wist deze combinatie al twee foutloze rondes te rijden en ook afgelopen weekend in Asten bleven zij twee rondes foutloos. Dit werd beloond met een vijfde plek.

Laura Petersen en Divident namen derde kerstdag deel aan de dressuurwedstrijd in Sint Oedenrode. Zij werden ruimschoots eerste in de klasse Z2 met maar liefst 67,35%. Ook Wies Willekens en Dzsudzsa zijn in vorm. In Eersel werd een eerste prijs behaald met 188 punten en een tweede plaats met 183 punten. Vorige week werd deze reeks voortgezet in Liempde. Ook daar werd een eerste prijs gewonnen met 203 punten.