NK Springen

Afgelopen weekend zijn onze springruiters aan de start verschenen op de Hippiade in Ermelo. Een spannend weekend met de strijd om het Nederlands Kampioenschap in alle klassen.

Op donderdag en vrijdag zijn de Rooise Ruiters gestart met de paarden. Eveline is gestart in de rubriek 1.30 met haar paard Kahlua-Fomia en Liv van den Berk met haar Jaminka B. Een mooie ronde voor Liv met helaas 1 balkje in het basisparcours.

Op vrijdag en zaterdag kwamen de dames van der Velden-Jonkers aan start. Tessy reed in de klasse 1.10 D/E met haar pony Kaspar van Orchid’s mooie rondes en dit leverde haar dan ook de 6e plaats op. Met haar pony Zilhouette’s Cashpoint startte Tessy in de klasse 1.30 D/E in de eerste 2 manches reed zij 1 balkje, waarmee zij het brons binnen wist te halen!

July van der Velden- Jonkers kwam aan start met haar pony Ballard Prince in de klasse 0.90 D/E en wist een nette ronde neer te zetten waarmee zij in de barrage aan de start mocht verschijnen. In de barrage helaas een balk. Dit leverde haar alsnog een mooie 11e plaats op.

En de jongste dame die aan start kwam, Milou Hoving, wist samen met haar pony Tiësto een super nette ronde te springen en dit werd gezien, want met mooie stijlpunten wist ze een 8e plaats te behalen!