Rooise Ruiters starten het jaar succesvol

Vorig weekend reden Tessy en July van der Velden Jonkers met hun pony’s naar Asten om te gaan springen.
July reed met haar pony Papaya een hele mooie foutloze eerste ronde en een hele snelle barrage wat haar de 1e plaats opleverde. Met haar pony Power Girl reed ze 2 goede foutloze rondes, maar helaas viel ze net buiten de prijzen.
Tessy reed met haar beide pony’s in de klasse 1.10 naar een 1e plaats met Cashpoint en een 2e plaats met Ballard Prince.
Afgelopen zondag had Tessy een speciale wedstrijd vanuit het talententeam van de KNHS. De 1e ronde van deze wedstrijd werd op stijlpunten gereden. Tessy reed met haar pony Ballard Prince een supermooie 1e ronde en werd met maar liefst een 9 beoordeeld, in totaal had ze 86,5 punten voor stijl. Na een goede en snelle barrage eindigde hiermee op een knappe 3e plaats in een heel sterk deelnemersveld.
Zondag zadelde clublid Indi Dogge haar pony Marte Z op voor een dressuurwedstrijd bij de Rekkendonken in Liempde. Na ongeveer een half jaar niet officieel starten waren ze weer in de ring. Ze reden mee in de klasse B bij de pony's. De jury beoordeelde haar mooie proeven met 64% en 64,83%. Dit leverde haar 2 keer een mooie 1e prijs op!