Resultaten Rooise Ruiters & Ponyruiters

Afgelopen weken hebben meerdere Rooise Ruiters & Pony Ruiters foutloze parcoursen en mooie dressuurproeven gereden.

Jasmijn van den Brand ging in het weekend van 14 december naar De Mortel met haar jonge pony Ballymoe Scooby. Ondanks dat de wedstrijd drukbezocht was, ging de combinatie met twee keer een tweede prijs in de klasse D-B en vier winstpunten naar huis. Een week later reden ze weer in De Mortel waar dit keer een selectiewedstrijd werd gehouden, wat wederom veel drukte gaf. Ook nu gaven Scooby en Jasmijn alles wat nogmaals een tweede prijs en twee winstpunten opleverde.

Op 22 december ging Liv van den Berk met Sil van start tijdens de selectiewedstrijd in Geldrop. Zij reden in de klasse C-B twee mooie foutloze rondes en mochten de derde prijs in ontvangst nemen. Op 29 december ging de combinatie van start in Schijndel en wonnen ze met twee foutloze parcoursen en 80 stijlpunten!

In Sint-Oedenrode werd tijdens de kerstdagen een springwedstrijd georganiseerd in manege de Pijnhorst. Op deze thuiswedstrijd vielen meerdere Rooise Ruiters in de prijzen. Pleun van der Vleuten reed twee foutloze rondes in de klasse B met Kavaria (v.Chester Z) en mochten de 9e prijs in ontvangst nemen. Bente Voorn kwam in de zelfde klasse van start met haar paard Hill Bellie (v. Dynamo), zij reden ook twee foutloze rondes en werden beloond met een vierde prijs. Denice Verschoor en Never Forget Me (v. Aquilino) wisten met twee foutloze rondes de derde prijs te bemachtigen.