Rooise Ruiters & Pony Ruiters in de prijzen

Afgelopen weekend zijn de Rooise Ruiters & Pony Ruiters weer in de prijzen gevallen.

Hilde van den Oever ging met haar paard Karalda (v. Formidabele) van start in Boxtel in de klasse L1. De combinatie reed een mooie proef die door de jury werd beloond met 203 punten en een vijfde plaats.
In Geldrop wisten de Rooise Ruiters tijdens het springen in de klasse B zowel de eerste als de tweede prijs te verdedigen. Marloes Merks reed met Dora Bella (v. Daredevil) twee mooie foutloze rondes, waarmee ze de 2e prijs in ontvangst mochten nemen. Pleun van der Vleuten deed hier met de 4 jarige merrie Kavaria (v. Chester Z), in eigendom van Geert van de Wetering, nog een schepje bovenop en wonnen hiermee de klasse B.

Voor Tessy en July van der Velden Jonkers was het dit weekend een thuiswedstrijd bij manege de Pijnhorst. Dit was de derde selectiewedstrijd springen pony’s voor de Brabantse Kampioenschappen. July kwam aan start met haar pony Tiësto, zij reden twee stoere rondjes wat eindigde in een mooie 2e plaats met 73 stijlpunten. Tessy reed met Tiësto in de klasse L de snelste tijd in de barrage wat haar de winst opleverde. Met haar pony Tapas reed ze ook een goede barrage, hiermee hadden ze een 2e plaats te pakken.