De afgelopen maand zijn de Rooise ponyruiters regelmatig in de prijzen gevallen.

July van der Velden Jonkers is in het tweede weekend van november op een dressuurwedstrijd in Geldrop van start gegaan. Zij had haar pony Tiësto gezadeld, na een mooie proef hadden ze een 3e plek in het klassement te pakken.
Tessy van der Velden Jonkers is met haar pony's naar Asten geweest voor een driedaags nationaal concours. Op zaterdag 16 november reed ze met Tiësto het parcours en de barrage foutloos, dit leverde de 1e plaats op. In het progressief parcours haalde ze helaas niet de volle punten. Op zondag ging de combinatie van start in de finale, met een snelle barrage hebben ze de concurrentie achter zich kunnen laten. Dit leverde de 1e plek op met als prijs een mooie fiets! Haar pony Tapas was ook goed in vorm. Twee keer een 5e plaats in het klassement, in de finale eindigden ze op de 4e plaats.
Afgelopen zaterdag is Britta Liebregts met haar pony Sunny Summer van start gegaan in Uden. Zij reden een mooie proef waarmee ze 186 punten en een 1e plaats behaalden. Ook de tweede proef werd de combinatie met een prijs beloond met 183,5 punten behaalden zij de 2e plaats.