Mooie resultaten Rooise ruiters & ponyruiters

Afgelopen weken hebben de Rooise Ruiters & Pony Ruiters mooie resultaten weten neer te zetten, zowel bij het springen als dressuur. Op de tweede selectiewedstrijd dressuur voor pony's behaalde Liv van den Berk in de klasse C-L1 met Indigo een mooie eerste prijs en in de klasse C-B met Sil een derde prijs.

Afgelopen weekend vonden de eerste selectiewedstrijden dressuur voor paarden plaats. Deze werd door de Rooise Ruiters & Pony Ruiters georganiseerd in manege de Pijnhorst. Hilde van den Oever ging daar van start met Karalda (v. Formidabele) in de klasse L1, ondanks een aantal foutjes behaalde zij een zesde en een derde plaats met 198,5 en 197,5 punten.
In de klasse L2, een sterke groep met combinaties die aan elkaar gewaagd waren, startte Marloes Schepens - de Haas met haar zesjarige paard Ikoon (v. Lord Leatherdale). Na een Ruiterfitheidstraining die Marloes volgde bij de RR&PR, had zij extra tips meegekregen om zoveel mogelijk balans te houden en het resultaat was een eerste plaats met 216 punten!
Michelle Bakx en Golden Tulip (v. Kentucky) hebben zich ook goed weten te plaatsen op hun eerste selectiewedstrijd in de klasse M2. Zij werden door de jury beloond met 189,5 punten en een tweede plaats.
In De Mortel werd er goed gesprongen. Dianne Merks is met Kwibus (v. Cidane), gefokt door de familie Merks zelf, in de klasse B gestart. Ze reden twee fijne foutloze rondes en mochten de vierde prijs mee naar huis nemen