Goede resultaten Rooise Ruiters

Nadat het mooie Hemelvaart concours weer afgerond was, werden de dressuurwedstrijden ook weer opgepakt door de Rooise Ruiters en Ponyruiters.
 
Het net nieuw opgerichte viertal, bestaande uit Suzanne Klomp, Mariola Voorn, Marloes de Haas, Inge van de Hei en Ardie van den Eertwegh als commandante, wist meteen op hun eerste wedstrijd de 1e prijs te behalen in Leende, op de M1 selectiewedstrijd. De stromende regen waarin zij moesten starten deerde hen niks! 
 
Ook bij de pony's was er wederom succes. 
 
Op zaterdag 8 juni startte Britta Liebregts met haar pony Sunny Summer in Nuenen. Ondanks het onstuimige weer reden ze 2 nette B-proeven. Deze werden beloond met een 1e plaats met 192 punten en een 4e plaats met 188 punten 
 
Op 1e pinksterdag is Liv vd Berk met Indigo naar de selectie wedstrijd in Leende geweest. Zij wisten een mooie 2e prijs te behalen met dressuur in de klasse C-L1.

Ook een top weekend voor de zusjes Tessy en July van der Velden, bij de selectiewedstrijd in Leende.
Tessy wist met haar pony's 4x de 1e prijs gewonnen: zowel met dressuur als met springen wist ze namelijk met haar beide pony's te winnen. 
Haar zusje July had met Pepper een knap winstpunt met de dressuur. Met Tiësto sprong ze netjes 2 maal foutloos in de Bixie klasse.
Tessy mocht nog met 1 van haar pony's de finale rijden. Ze koos voor Tiësto. Bij de finale stond het parcours pittig en was het best spannend voor Tessy. Helaas had ze hier 3 weigeringen.