Paardenpraat tv en ’t Zusje slaan handen ineen!

ClinicOver tweeënhalve week is het zover: de Brabantse Kampioenschappen Springen 2018. Twee weekenden lang staat Manege de Pijnhorst in het teken van de strijd om de Brabantse titels. Maar dat niet alleen, ook Britt Dekker en Esra de Ruiter van Paardenpraat tv brengen een bezoek aan de manege.

Meet en GreetSpeciaal voor de Brabantse Kampioenschappen reist het populaire duo af naar Brabant. Op zaterdag 17 februari zullen zij omstreeks de klok van 17.15 uur een clinic geven, waarbij Britt waarschijnlijk met een van haar eigen paarden in de ring verschijnt en Esra vanaf de grond de clinic begeleid. Maar dat niet alleen. Oók verzorgen zij een prijsuitreiking én is er een heuse Meet & Greet met de twee dames. Tijdens Jumping Amsterdam werd na tweeënhalf uur de rij voor de Meet & Greet gesloten en op de speciale fandagen komen honderden kinderen af op het bekende tweetal van Paardenpraat tv. De verwachtingen zijn hooggespannen. Na afloop van dit evenement wordt er een vlog gemaakt over de Brabantse Kampioenschappen Springen én verschijnt deze online op het YouTube-kanaal van Paardenpraat tv. Mooie reclame voor onze vereniging.

't Zusje

Het gehele ‘Paardenpraat tv event’ wordt mede mogelijk gemaakt door ’t Zusje, zeker niet onbekend in de omgeving. Ook St. Oedenrode heeft een Zusje-vestiging, waar avondvullend bourgondisch genieten voorop staat. Wij als organiserende vereniging zijn erg blij om samen met ’t Zusje dit event op poten te zetten en zo te zorgen voor een onvergetelijk Brabants Kampioenschap.

Houd www.rooiseruiters.nl en onze facebookpagina www.facebook.nl/rooiseruiters in de gaten voor het laatste nieuws over de Brabantse Kampioenschappen. Op Facebook hebben wij nu bijvoorbeeld ook een leuke winactie met een Charles Owen cap!