Britt Dekker komt naar de Brabantse Kampioenschappen Springen

Wie kent haar niet? Immens populair is haar YouTube-kanaal Paardenpraat TV, waarop ze samen met Esra de Ruiter wekelijks in enkele video’s en vlog’s verschijnt. Je krijgt hierbij een exclusief kijkje in haar drukke (paarden)leven. De Rooise Ruiters en Ponyruiters hebben haar weten te strikken voor een clinic én een meet & greet tijdens de Brabantse Kampioenschappen Springen. De clinic is op zaterdag 17 februari en Britt gaat dan één van haar eigen paarden rijden. Na afloop is er nog alle tijd om je vragen aan Britt en Esra te stellen en met ze op de foto te gaan! De toegang is gratis dus neem vooral je broertjes, zusjes, vriendjes, vriendinnetjes, ouders en opa’s en oma’s mee.

De Brabantse Kampioenschappen Indoor Springen worden voor de tweede keer georganiseerd door de Rooise Ruiters en Ponyruiters. Geselecteerde ruiters uit Noord-Brabant gaan op 17 en 18 februari en op 24 en 25 februari de strijd met elkaar aan om de kampioenstitels en afvaardiging naar de Nederlandse Kampioenschappen. De uitval basis van deze gezellige paardensportvereniging uit Sint-Oedenrode is Manege De Pijnhorst. Deze accommodatie beschikt over twee binnenrijbanen, waarbij je vanuit het losrijden perfect zicht hebt op de wedstrijdpiste. Uiteraard is er ook een gezellig strodorp aanwezig en is er voor de kinderen een speciale hoek waar ook zij zich kunnen vermaken. De entree is gratis, graag tot dan!

Meer informatie over de Brabantse Kampioenschappen vind je op: www.rooiseruiters.nl/brabantse-kampioenschappen. En voor degene die Britt Dekker en Esra de Ruiter nog niet zo goed kennen, neem dan snel een kijkje op hun YouTube-kanaal.